onsdag 19 augusti 2015

Dags för sprutor

Huvudvärken fortsätter och nu är det dags att börja med Menopur-injektioner. Den här gången ska jag ha en högre dos, 225 IE. Jag ska nu även minska sprayningarna till 1 sprayning i ena näsborren på morgonen och 1 sprayning i den andra på kvällen.
Har precis förberett Menopur som jag ska börja med i kväll. Har valt ca kl. 22.

6 kommentarer:

  1. Hej! Hur länge till ska du spraya? Hoppas att det går bra att ta sprutan! /Malin

    SvaraRadera
  2. Hej Malin!
    Har tänkt på dig denna veckan. Hur har allt gått?
    Jag ska fortsätta och spraya tills kliniken säger till. Jag sprutade nedreglering och hormoner fram till ägglossningssprutan under vår första resa. Tror att det blir på samma sätt nu.

    SvaraRadera
  3. Hej igen! Det har gått bra, de fick 6 ägg i måndags och i tisdags var 5 av dem befruktade men de vill odla dem i fem dagar så på lördag ska vi tillbaka om inget händer innan dess men de tyckte utgångsläget såg bra ut. Vi håller tummen men förbereder oss samtidigt för besvikelse. /Malin

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hoppas, hoppas, hoppas!!!!
      Bra odds! Håller tummarna för er. Hör gärna av dig. Vill gärna veta hur det gått för er.

      Radera
  4. Hej! Tyvärr blev det inget återförande. De ringde precis innan jag skulle åka dit. Vi ska få en tid för samtal med vår "huvud"läkare för att prata igenom. Frågan är om det är värt ett nytt försök med tanke på att två slutat på samma sätt?! /Malin

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag beklagar att det inte gick vägen. Vilken besvikelse. Jag vet hur det kan kännas. Ett av våra försök under förra resan slutade med att inga ägg blev befruktade alls. Hoppas ni får samtalet snart. Skickar en kram till dig.

      Radera